Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άρης: «Βαρέσαμε το χέρι στο τραπέζι» είπε ο Αϊτόρ, ικανοποιημένος ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός – Άρης: «Βαρέσαμε το χέρι στο τραπέζι» είπε ο Αϊτόρ, ικανοποιημένος ο Γιοβάνοβιτς

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δήλωσε πως η ομάδα του έδειξε καλό πρόσωπο και δίκαι νίκησε τον Άρη, ενώ ο Αϊτόρ τόνισε χαρακτηριστικά πως οι «πράσινοι» βάρεσαν το χέρι στο… τραπέζι.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη νίκη επί του Άρη, δηλώνοντας: «Θέλω να πω πολλά μπράβο στα παιδιά. Είναι μια εποχή δύσκολη για όλες τις ομάδες, σαν ομάδα μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και σήμερα κόντρα στον Άρη, που είναι πάρα πολύ καλή ομάδα τα καταφέραμε, κερδίσαμε δίκαια. Όπως είχαμε εμείς απουσίες είχε και ο Άρης. Εμένα μου άρεσε που είχαμε συνοχή και πίστη σε όλο το ματς, αυτό με αφήνει ικανοποιημένο και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκτός από εμάς απουσίες είχε και ο Άρης».

O σκόρερ του δεύτερου τέρματος του «τριφυλλιού» Αϊτορ, τόνισε πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και πως επιτέλους «βάρεσε το χέρι στο τραπέζι»: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το νικηφόρο αποτέλεσμα έρχεται μέσω από μια μεγάλη προσπάθεια. Παρότι έλειπαν κάποιοι συμπαίκτες μας, τα καταφέραμε. Βαρέσαμε το χέρι στο τραπέζι, κερδίσαμε και ήταν μια καλή αρχή στο 2022. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μας, που είναι με τον Βόλο. Θέλουμε κι εκεί τη νίκη», τόνισε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Σχετικά με την εμφάνισή του είπε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου, αλλά πρωτίστως για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Έχω αυτοπεποίθηση και νιώθω την εμπιστοσύνη της ομάδας και των συμπαικτών μου. Αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που μας βγαίνουν τα πράγματα. Είμαστε σε καλό δρόμο, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Το σημαντικό είναι να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις