Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης LIVE

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης LIVE

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες έχουν χάσει το τρένο της Ευρώπης, ωστόσο θέλουν να πραγματοποιήσουν ακόμα μία καλή εμφάνιση στα πλέι οφ.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το newsit.gr

Η προαναγγελία της Superleague

Αν θέλει να ελπίζει ότι μπορεί να καλύψει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την ΑΕΚ και την Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο απώλειας στο παιχνίδι του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα της Αρκαδίας έχει ελπίδες για την τέταρτη θέση στο όριο του… ελαχίστου, καθώς χρειάζεται τέσσερις νίκες και να μην πάρει η ΑΕΚ πάνω από ένα βαθμό!

Ο Παναθηναϊκός

Αν και πήρε διαδοχικές ισοπαλίες εκτός έδρας από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πλησιάσει την τέταρτη θέση. Ωστόσο διατήρησε μια διαφορά και θα στηριχθεί στο πρόγραμμά του, καθώς έχει τρεις αγώνες στην έδρα του.

Δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία, μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ. Έκανε δύο νίκες στα 10 τελευταία, και τις δύο με τον ΠΑΟΚ. Κράτησε το «μηδέν» σε δύο από τα 12 τελευταία, και τα δύο με τον ΠΑΟΚ! Πριν από αυτά τα 11, δεν είχε δεχτεί γκολ σε επτά διαδοχικά!

Από το Φεβρουάριο και μετά αντιμετωπίζει στην έδρα του μόνο ομάδες που είναι πάνω από αυτόν στη βαθμολογία! Και από τότε που πήγε στο «Απόστολος Νικολαϊδης» έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Ωστόσο έχασε για πρώτη φορά στο γήπεδο αυτό για το πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι από τον Άρη. Ηττήθηκε από τον Άρη, αφού δεν είχε ήττα στα προηγούμενα 10 παιχνίδια.

Ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στα Playoffs. Έχει τρεις ήττες εκτός και τρεις ισοπαλίες εντός έδρας. Απέχει 10 βαθμούς πλέον από την τέταρτη θέση, με τέσσερις αγώνες να απομένουν.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, δύο στην κανονική διάρκεια και έξι στα Playoffs. Έχει τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτά. Η τελευταία του νίκη ήταν στις 27 Φεβρουαρίου επί του ΠΑΟΚ 2-1. Έχει μία νίκη στα 11 τελευταία, αφού είχε κερδίσει κα τα έξι προηγούμενα στη σειρά!

Έχασε τα τρία πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας στα Playoffs, αφού δεν είχε άλλη ήττα εκτός έδρας μέσα στο 2021. Μετά την εξαιρετική του πορεία στη σεζόν, αντιμετωπίζει δυσκολίες σε μια φάση, όπου το επίπεδο των ομάδων είναι πολύ ψηλό.

Μεταξύ τους

Το Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε στην έδρα του 1-0, ενώ στο πρώτο παιχνίδι του 2021 πήρε «λευκή» ισοπαλία.

Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία, που ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε σε δύο διαδοχικά παιχνίδια μεταξύ τους! Στο ξεκίνημα των Playoffs ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος από τον τερματοφύλακα Νίκο Παπαδόπουλο!

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία. Στα 18 τελευταία επίσημα, 15 για το πρωτάθλημα, ο Αστέρας δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο!
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει ποτέ γηπεδούχος από τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο από τα 16 παιχνίδια τους στα επτά ο Αστέρας «απέδρασε» με ισοπαλία.

Η ιστορία
Νίκες Παναθηναϊκού: 14
Ισοπαλίες: 15
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 4

Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό
Νίκες Παναθηναϊκού: 9
Ισοπαλίες: 7
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 0

Τα παιχνίδια της σεζόν
13.09.2020: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0
(73’ σουτ Ριέρα)
03.01.2021: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0

21.03.2021: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-2
(84’ σουτ Φερνάντεθ, 90’ σουτ Παπαδόπουλος – 58’ κεφαλιά Μακέντα, 59’ σουτ Μακέντα)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις