Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Οι “πράσινες” απουσίες για το Κύπελλο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την αποστολή του Παναθηναϊκού που θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

 

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα δώσει τελικά το «παρών» στον πρώτο προημιτελικό των δυο ομάδων για το Κύπελλο. Ο Έλληνας αμυντικός προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος –μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του- και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί .

Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα δεν θα βρεθούν ούτε οι Σεμπάστιαν Λέτο (ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα) και Ράσμους Τελάντερ (έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς και ξεκίνησε θεραπεία).

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπουμάλ και Ρινάλντι, λόγω της υποχρεωτικής παρουσίας νεαρών παικτών στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του Μαρίνου Ουζουνίδη: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε