Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πρόταση στον Νικ Καλάθη

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πρόταση στον Νικ Καλάθη

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Νικ Καλάθη και γι’ αυτό φρόντισε να του καταθέσει άμεσα την πρόταση του για επιστροφή του Έλληνα γκαρντ στο ΟΑΚΑ.

Μετά και την αναπάντεχη αποχώρηση του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Παναθηναϊκός φουλάρει τις μηχανές του, προκειμένου να χτίσει μία νέα ομάδα που θα καταφέρει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Πρώτος στόχος του τριφυλλιού δεν είναι άλλος από τον Νικ Καλάθη. Οι πράσινοι προσφέρουν στον διεθνή Έλληνα γκαρντ διετές συμβόλαιοαξίας 2.7 εκατομμυρίων.

Ο Νικ Καλάθης δεν έχει φύγει ακόμα από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του, αφού δεν υπολογίζεται από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Οι πράσινοι έχουν ρίξει στο τραπέζι το ποσό των 2.7 εκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (1.2 τον πρώτο και 1.5 τον δεύτερο χρόνο) και θέλουν να τελειώσει άμεσα υπόθεση είτε θετικά είτε αρνητικά.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν την απάντηση του Νικ Καλάθη μέχρι το Σαββατοκύριακο. Αν είναι αρνητική, τότε θα βάλουν σε εφαρμογή το plan B.

Την περασμένη σεζόν ο Καλάθης είχε 9.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 12.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης με την Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε την τρίτη θέση της Euroleague. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις