Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Δεν θέλω να φύγω κι η ομάδα το ξέρει” είπε ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: “Δεν θέλω να φύγω κι η ομάδα το ξέρει” είπε ο Μακέντα
ΦΩΤΟ intime

Ο Φεντερίκο Μακέντα ξεκαθάρισε ότι δεν έθεσε ο ίδιος ποτέ θέμα αποχώρησης από τους “πράσινους” και μάλιστα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός γνωρίζει την πρόθεσή του να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα του Τριφυλλιού, ο Μακέντα φέρεται να βρίσκεται… υπό πώληση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το κατάλληλο αντίτιμο και με δεδομένη και την απόκτηση του Καρλίτος από τον περασμένο Γενάρη.

Παναθηναϊκός: Ανάρτηση στα ελληνικά από Μακέντα για το ντέρμπι με Ολυμπιακό (pic)

Ο ίδιος ο Ιταλός επιθετικός όμως, μιλώντας στη Nova εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα και μετά το πέρας του συμβολαίου το επόμενο καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Μακέντα

«Είπα πως νιώθω και πάλι σημαντικός παίκτης, μετά από πολλά χρόνια. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να φύγω. Δεν είναι κάτι που θέλω και το κλαμπ το ξέρει. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι δεν ξέρω τι θα γίνει.

Πιθανώς να είμαι ελεύθερος σε έξι μήνες. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, είμαι αφοσιωμένος στο παρόν. Όλοι ξέρουν πως θα ήθελα να μείνω εδώ, αλλά κάποια πράγματα εξαρτώνται από δύο πλευρές. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο να κάνω ακόμη καλύτερη σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις