Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Διπλασιασμός αποδοχών σε Πούγγουρα

Παναθηναϊκός: Διπλασιασμός αποδοχών σε Πούγγουρα
Intime.gr

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας τα βρήκε με τον Τσάβι Ρόκα και αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις προσεχείς ημέρες. Το οικονομικό σκέλος του deal.

Την υπογραφή στο νέο τριετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να βάλει τις επόμενες ημέρες ο Αχιλλέας Πούγγουρας, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τους «πράσινους» έως το καλοκαίρι του 2023.

Το deal των δύο πλευρών “κλείδωσε” στην τελευταία επαφή του Τσάβι Ρόκα με την πλευρά του 24χρονου στόπερ. Οι απολαβές του Πούγγουρα επί της ουσίας θα διπλασιαστούν και θα φτάσουν (σε «καθαρά» ποσά) στο σύνολό τους τις 700.000 € για όλη την τριετία.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα βρήκε με τον ΑΠΟΕΛ και ο Ζαχίντ φεύγει πριν το τέλος των Play Off

Τον πρώτο χρόνο θα πάρει 215.000 € , τον δεύτερο θα λάβει μία μικρή αύξηση και θα ανέβει στις 235.000 € και τον τρίτο χρόνο θα καρπωθεί 250.000 € . Από εκεί και πέρα, έχουν προβλεφθεί διάφορα μπόνους συμμετοχών και (κυρίως) στόχων, που μπορούν να ανεβάσουν κι άλλο το ύψος των τελικών αποδοχών του.

Στη νέα συμφωνία δεν έχει προβλεφθεί κάποια ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα του εξωτερικού. Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ διατηρεί ακόμη ποσοστό ύψους 35% σε ενδεχόμενη μεταπώλησή του, όπως είχε συμφωνηθεί με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 (παραμένει «ενεργό» για τον δικέφαλο του Βορρά).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις