Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα του Λέτο!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μπορεί η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού να έχει απογοητεύσει τους φίλους της ομάδας, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι τους.. έδωσε να περιμένουν κάτι, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

 Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (19:30), με τον Αντρέα Στραματσόνι να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο Ιταλός τεχνικός είδε πως ο Αργεβτινός επιθετικός είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στην… δεύτερη θητεία του με τη φανέλα των “πράσινων” και δεν αποκλείεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Λαγός, Αμπέντ, Μέστο που είναι τιμωρημένοι, ο Μπουμάλ που συνέχισε την αποθεραπεία του και ο Νάνο, ο οποίος απουσιάζει με άδεια.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Στραματσόνι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε