Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εκδικάστηκαν οι εφέσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

 

Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών από τα πλέι οφ της Superleague, με -2 βαθμούς από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

 

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών -και πρόστιμο- για όσα συνέβησαν μετά ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” επανέλαβαν τα επιχειρήματα που είχε επικαλεστεί και σε πρώτο βαθμό, ζητώντας τη μείωση της ποινής. Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ -που παρενέβη στην εκδίκαση- ζήτησε να μην αλλάξει η απόφαση.

Λίγο αργότερα ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού, οι εκπρόσωποι του οποίου επανέλαβαν τη θέση πως δεν μπορούν να ληφθούν υπόψιν καταθέσεις από τη στιγμή που εκθέσεις των αρμοδίων για το ματς δεν αναφέρουν κάτι σχετικό.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Σάββας Θεοδωρίδης, σημείωσε και πάλι ότι μετά το τέλος του αγώνα με τους Κρητικούς δεν συνέβη το παραμικρό. Παράλληλα, οι Πειραιώτες κατήγγειλαν -και πάλι- μεθόδευση από την πλευρά του ΠΑΟΚ, κάνοντας αναφορά και στη συνάντηση του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου στα Χανιά με τους παίκτες του Πλατανιά, Καρυπίδη και Στάθη.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε