Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με Μπαλτάκο! “Ραντεβού στα δικαστήρια”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Χαμός στον Παναθηναϊκό -για τον Ερασιτέχνη- μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Τάκη Μπαλτάκου. Έξαλλος ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ με την ανακοίνωση του προέδρου του Ερασιτέχνη – Θα προχωρήσει σε μήνυση. “Είμαι υπέρ του γηπέδου στου Γουδή – Για να εμπλακώ δεν θα πρέπει να υπάρχει Μπαλτάκος” τόνισε.

Δηλώσεις γεμάτες οργή από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον “αέρα” του “Sport FM 94,6”, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ απάντησε στις κατηγορίες του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κατηγορώντας τον για ψέματα και τονίζοντας πως θα προχωρήσει σε μήνυση.

“Με θίγει και ως άνθρωπο και ως Παναθηναϊκό. Πηγαίνω τώρα στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσω μήνυση. Θα τα πούμε στα δικαστήρια”, ανέφερε. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι με τον κ Μπαλτάκο, τον οποίο χαρακτήρισε ευπρόσδεκτο μόνο από την εξέδρα.

Τέλος, επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως είναι θετικός στη δημιουργία γηπέδου στου Γουδή, ενώ αναφέρθηκε στη διαφωνία του για την παραμονή των τεσσάρων παικτών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που δεν γύρισαν από την Κωνσταντινούπολη με το πούλμαν, τονίζοντας πως τους κράτησε στην ομάδα σεβόμενος την άποψη του κόσμου.

 

 Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον “ΣΠΟΡ FM 94,6:
 
«Είδα μία τοποθέτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που συνεχίζει τα ψεύδη, με θίγει σε προσωπικό και Παναθηναϊκό επίπεδο. Πηγαίνω τώρα σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσω μήνυση εναντίον του κ. Μπαλτάκου. Τον προκαλώ να βγει και να πει πότε, πού έγιναν όλα αυτά που καταγγέλλει και αν έχει στοιχεία να τα καταθέσει, κάτι που πρέπει να γίνει στη συνέχεια στα δικαστήρια. Με τους κ.κ. Μπαλτάκους δεν πρόκειται να καθίσω ξανά στο ίδιο τραπέζι. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργήσεις σε κανένα επίπεδο και πουθενά. Ή κάνει στην άκρη και αφήνει τον Ερασιτέχνη, ή να βγει και να μας πει ότι μένει για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε».
 
Για την… κόντρα του με την οικογένεια Μπαλτάκου είπε: «Αυτό είναι καλύτερο να ρωτήσετε τον κ. Μπαλτάκο. Αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα. Για ένα χρόνο κ. Τάκης Μπαλτάκος έπραττε εναντιόν των όσων θέλαμε στον ΕΣΑΚΕ και εν μία νυκτί έμαθα ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπός μου για τον Ερασιτέχνη. Ο σεβασμός είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης, κάτι που οι κ.κ. Μπαλτάκοι δεν κάνουν. Εγώ έχω μάθει από το σπίτι μου να σέβομαι».
 
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για ανοιχτά για το ζήτημα του γηπέδου στο Γουδή: «Συνεχίζει και προκαλεί προβλήματα ασταμάτητα. Να βγει και πει όσα έχουν γίνει για το Γουδή. Έχουμε πει επανειλημμένα πως είμαστε υπέρ της κατασκευής γηπέδου στο Γουδή. Το έχω πει δημοσίως και γραπτώς. Αν οι άνθρωποί μου αναλάβουν τον Ερασιτέχνη και δεν προχωρήσει η περίπτωση του γηπέδου στο Γουδή, τότε εδώ είμαστε για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας». 
 
Έπειτα από ερώτηση, αναφέρθηκε και στο συμβάν με το πούλμαν και την επιστροφή της μπασκετικής ομάδας από την Κωνσταντινούπολη ενώ ξεκαθάρισε πως έχει τεράστια εμπιστοσύνη στον Τσάβι Μπασκουάλ:
«Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων. Αναγκάστηκα να βάλω το “θέλω” του κόσμο πάνω από το δικό μου και πάνω από αυτό του κλαμπ. Ο κόσμος πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις και όλα τα μηνύματα που έλαβα έλεγαν πως πάνω απ’όλα είναι ο τίτλος. Έτσι, επέλεξα να κάνω αυτό που ήθελε ο κόσμος. Η απόφαση της παραμονής δε με εκφράζει, ωστόσο ήταν προσωπική μου απόφαση μαζί με τον κύριο Πασκουάλ. Μίλησα με τον κόουτς και του είπα πως για το καλό της ομάδας πρέπει να μείνουν οι συγκεκριμένοι αθλητές και αυτός μου είπε πως χαίρεται με την απόφαση αυτή και έτσι συνεχίζουμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον κύριο Πασκουάλ, είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και στους τελικούς αλλά και κυρίως την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε