Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Νέντοβιτς μετά τον τραυματισμό του – Εξετάσεις την Τετάρτη (8/12) για τον Σέρβο

Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Νέντοβιτς μετά τον τραυματισμό του – Εξετάσεις την Τετάρτη (8/12) για τον Σέρβο
ΦΩΤΟ Intime

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Παναθηναϊκού με το Λαύριο και «ξέσπασε» μέσω αναρτήσεων για τη φάση που του προκάλεσε τον τραυματισμό. Αύριο (8/12) θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Σε εξετάσει θα υποβληθεί ο Νεμάνια Νέντοβιτς την Τετάρτη (8/12) ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του στον αστράγαλο. Ο Σέρβος που αποχώρησε τραυματίας μετά από σύγκρουση με τον Νικολαΐδη στο ματς του Παναθηναϊκού με το Λαύριο σήμερα (7/12) ήταν οργισμένος με την αμυντική συμπεριφορά του αντιπάλου του στη φάση και δεν έκρυψε την οργή του μέσα από αναρτήσεις του στα social media.

Οι αναρτήσεις του Νέντοβιτς

«Μόλις είδα το βίντεο. Αν αργήσεις και έρχεσαι από την πλευρά του σουτέρ δεν έχεις δουλειά να είσαι κοντά στο σώμα του, βγαίνεις στο… διάολο γιατί έχεις ήδη αργήσει και δεν μπορείς να κάνεις πολλά γι’ αυτό. Δεν με νοιάζει ποιος ήταν ο αμυντικός ή αν είναι νεαρός ή μεγάλος, απλά δεν το κάνεις αυτό. Ναι, μπορεί να συμβεί αλλά μπορεί και να μην συμβεί και δεν έπρεπε να συμβεί. Τέλος ιστορίας».

Λίγο αργότερα ο Νεμάνια Νέντοβιτς πάντως επανήλθε και ξεκαθάρισε αφενός πως δεν ήξερε πως ο Νικολαΐδης είναι παίκτης του Ολυμπιακού, δανεικό στο Λαύριο, αλλά τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί πως έγινε κάτι επίτηδες.

«Πρώτα από όλα δεν είχα ιδέα ό,τι το παιδί ήταν παίκτης του Ολυμπιακού. Μόλις το έμαθα. Δεύτερον αν γίνεται θέμα λόγω του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το IQ είναι μηδενικό και δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας. Τρίτον, δεν κατηγορώ κάποιον, φυσικά δεν το έκανε επίτηδες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις