Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρον για τον μέσο Λούκας Σίλβα»

Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρον για τον μέσο Λούκας Σίλβα»

Την περίπτωση του χαφ της Γκρέμιο, Λούκας Σίλβα, εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα από τη Βραζιλία, tntsport.br.

Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, ο Παναθηναϊκός μαζεύει πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς να έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση.

O Λούκας Σίλβα έχει αγωνιστεί τόσο στην Ρεάλ Μαδρίτης όσο και στην Μαρσέιγ, ενώ με την Γκρέμιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. 

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα ενδιαφέρεται για τον Λούκας Σίλβα, της Γκρέμιο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tntsport, ο ελληνικός σύλλογος ρώτησε για τον Λούκας Σίλβα προκειμένου να μάθει την αξία του, αλλά ακόμα δεν έχει καταθέσει πρόταση.

Μετά τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Γκρέμιο αναδιαμορφώνει το ρόστερ της. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν έρθει, ενώ για άλλους υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Μια τέτοια είναι και η περίπτωση του Λούκας Σίλβα, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TNT Sports, ο δεύτερος μεγαλύτερος σε τίτλους σύλλογος στην Ελλάδα έχει ρωτήσει για την κατάσταση του συγκεκριμένου αμυντικού μέσου. Ωστόσο ακόμα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ο Παναθηναϊκός».

Δείτε τον εν δράσει:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις