Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ένταση και αποδοκιμασίες για Γιαννακόπουλο στη Γ.Σ του Ερασιτέχνη (pics)

Παναθηναϊκός: Ένταση και αποδοκιμασίες για Γιαννακόπουλο στη Γ.Σ του Ερασιτέχνη (pics)
ΦΩΤΟ intime

Οξύνθηκαν τα πνεύματα στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, καθώς την ώρα που διαβαζόταν η ανακοίνωση του απερχόμενου προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου υπήρξαν αποδοκιμασίες και ρίψη αντικειμένων από μερίδα οπαδών. 

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός διενεργεί σήμερα (7/7) εκλογές και στην Γενική Συνέλευση, που λαμβάνει χώρα στο γήπεδο της “Λεωφόρου” επικράτησε ένταση. Συγκεκριμένα όταν ο απερχόμενος αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέφανος Αυγουλέας, διάβαζε την γραπτή ανακοίνωση του -επίσης απερχόμενου- προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ξέσπασαν έντονες αποδοκιμασίες από μερίδα οργανωμένων οπαδών που ήταν παρόντες. 

Αυτό συνέβη όταν ο κ. Αυγουλέας έφτασε στο σημείο που αναφερόταν η Θύρα 13, και ένα “μικρό υποκινούμενο κομμάτι της”, όπως έγραφε ο κ. Γιαννακόπουλος στην ανακοίνωσή του. Οι οπαδοί αποδοκίμασαν, ενώ εκτοξεύθηκε και ένα μπουκάλι μπύρας προς το μέρος του κ. Αυγουλέα, ενώ λίγο μετά τα πνεύματα ηρέμησαν, η ανάγνωση της ανακοίνωσης ολοκληρώθηκε και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις