Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επαφές για στόπερ και χαφ – Σενάριο για Χαλίλοβιτς από την Κροατία

Παναθηναϊκός: Επαφές για στόπερ και χαφ – Σενάριο για Χαλίλοβιτς από την Κροατία

Σε αναζήτηση ενός στόπερ και ενός χαφ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με κροατικό δημοσίευμα να συνδέει τους «πράσινους» με τον μεσοεπιθετικό Άλεν Χαλίλοβιτς.

Απόλυτη προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός στόπερ στον Παναθηναϊκό, που δεδομένων των συνθηκών έχει διαθέσιμους μόνο τους Αχιλλέας Πούγγουρα και Φραν Βέλεθ, ενώ δεν είναι γνωστό πότε θα είναι πλήρως έτοιμος ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Μέχρι στιγμής πάντως ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει εντοπίσει παίκτη που να έχει τα χαρακτηριστεί που επιθυμεί για την «πράσινη» άμυνα, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει έρευνα για την αγορά ενός χαφ.

Από εκεί και πέρα δημοσίευμα της κροατικής ιστοσελίδας «dnevno.hr» κάνει λόγο για ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Άλεν Χαλίλοβιτς. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από την Μπέρμινγχαμ και έμεινε ελεύθερος, με το δημοσίευμα να επικαλείται πληροφορίες από την Ελλάδα, αναφορικά με όσα αναφέρει για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενώ βάζει στην… εξίσωση και την Γαλατασαράι.

Ο Κροάτης άσος, θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο στην χώρα του όταν ξεκίνησε την καριέρα του, παίρνοντας μάλιστα στα 17 του μετεγγραφή από την Ντιναό Ζάγκρεμπ στην Μπαρτσελόνα, ενώ πρόλαβε σε αυτά τα χρόνια να περάσει από Αμβούργο, Σπόρτινγκ Χιχόν, Λας Πάλμας, Μίλαν, Σταντάρ Λιέγης, Χέρενφεν, χωρίς όμως να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις