Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ιστορικό βήμα! Έπεσαν οι υπογραφές για τον Βοτανικό!

PANATHINAIKOS GIPEDO2
Intime.gr

Τεράστια είδηση για τον Παναθηναϊκό, που αφορά το γηπεδικό ζήτημα της ομάδας και το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Ιστορική ημέρα για τον σύλλογο και την επίλυση του γηπεδού ζητήματος! Όπως έγινε γνωστό, ο Παναθηναϊκός (ΠΑΕ και Ερασιτέχνης) έβαλε την υπογραφή του σε μνημόνιο συνεργασίας με την κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων, αλλά και με όμιλο τραπεζών για την υλοποίηση του σχεδίου της Διπλής Ανάπλασης του πρότζεκτ του Βοτανικού.

Η έγγραφη αυτή δέσμευση όλων των εμπλεκομένων πλευρών, βάζει αυτό το τεράστιο έργο σε… ράγες υλοποίησης, αφού δεν υπάρχουν εμπόδια στο «δρόμο» (υπάρχει ψηφισμένος νόμος ενώ υπάρχει η σύμπραξη όλων των αρχών του κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης).

Click4more: Παναθηναϊκός: Νέο γήπεδο χωρίς έσοδα από τις εμπορικές λειτουργίες!

Όπως έγινε γνωστό, η κατασκευή του έργου της Διπλής Ανάπλασης θα αρχίσει στο τέλος του 2021 και θα ολοκληρωθεί το 2023.

Το πλάνο προβλέπει γήπεδο ποδοσφαίρου περίπου 35 χιλιάδων θέσεων, εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη και εμπορικούς χώρους. Όσο για το κλειστό του μπάσκετ, έχει μείνει εκτός Διπλής Ανάπλασης (γιατί δεν προβλεπόταν από τον ήδη ψηφισμένο νόμο) και στόχος είναι να χτιστεί σε όμορο οικόπεδο σε μια επόμενη φάση.

Η υπογραφή στις διμερείς συμφωνίες και η σχετική μελέτη είναι τα επόμενα βήματα, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της υλοποίησης του έργου σε 36 μήνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις