Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στο Κορωπί για θεραπεία ο Δημήτρης Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στο Κορωπί για θεραπεία ο Δημήτρης Κουρμπέλης
ΦΩΤΟ intime

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ στα προκριματικά του Euro 2024 και επέστρεψε στο Κορωπί.

Ένας τραυματισμός στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, δεν επέτρεψε στον Κουρμπέλη να ενισχύσει τη “γαλανόλευκη” και πλέον θα προσπαθήσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατό, ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ της Super League 1, με τον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” ξεκίνησε μάλιστα ήδη θεραπεία στο Κορωπί και αναμένεται να χρειαστεί ένα 10ήμερο για να επανέλθει από τη θλάση που υπέστη.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» περιείχε το πρόγραμμα της Πέμπτης, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών από τη δεύτερη ομάδα και την Κ19. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, σέντρες και τελειώματα, τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Σάρλια, προτού συνεχίσει με ατομικό. Θεραπεία ακολούθησε ο Κουρμπέλης, ο οποίος επέστρεψε από την εθνική ομάδα λόγω μυϊκού τραυματισμού και θα μείνει για περίπου μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Πούχατς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις