Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει Αστέρα Τρίπολης, νέες ενοχλήσεις για Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει Αστέρα Τρίπολης, νέες ενοχλήσεις για Βέλεθ
Intime.gr

Τα νέα από τη σημερινή (18.03.2021) προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τρεις επιστροφές και νέο πρόβλημα για τον Φραν Βέλεθ.

Λιγότερα προβλήματα μετράει από την Πέμπτη (18/03) ο Λάζλο Μπόλονι, ενόψει της κυριακάτικης (21/03, 15:00) πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι Φεντερίκο Μακέντα, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψαν στις προπονήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο Αλεξανδρόπουλος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος με την ομάδα και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός στο παιχνίδι σε μισό γήπεδο, που ήταν το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης. Την ίδια ώρα οι Μακέντα και Σένκεφελντ έβγαλαν όλη την προπόνηση και είναι απολύτως έτοιμοι για την Τρίπολη.

Αντίθετα, ο Μαουρίσιο δεν γυμνάστηκε. Ο Βραζιλιάνος έκανε εξετάσεις και πλέον αναμένεται η διάγνωση των ιατρών για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει πρόβλημα στο γόνατό τού.

Στο μεταξύ, ο Φραν Βέλεθ δοκίμασε να ανεβάσει λίγο «στροφές», ξεκινώντας με προθέρμανση και ανοίγματα, αλλά στη συνέχεια αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον προσαγωγό του κι αποχώρησε από την προπόνηση.

Ο Κουρμπέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία έκαναν οι Γιουνούς Σανκαρέ, Σπύρος Τζαβίδας, Δημήτρης Καραγιάννης, Ούφε Μπεκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις