Σάββατο, 18 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Χουάνκαρ στις προπονήσεις 24 ημέρες μετά το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης»

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Χουάνκαρ στις προπονήσεις 24 ημέρες μετά το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης»
Eurokinissi

Σημαντική είδηση στον Παναθηναϊκό. Ο Χουάνκαρ συμμετέχει την Πέμπτη (16.11) στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, με τους υπόλοιπους παίκτες του “τριφυλλιού”.

Ο Χουάνκαρ προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά στον Παναθηναϊκό μετά από 24 ολόκληρες ημέρες και τον τραυματισμό του στο ντέρμπι του “Καραϊσκάκης” από την ρίψη κροτίδας.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός μπακ είχε προσπαθήσει και πάλι, να μπει στις προπονήσεις της ομάδας, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Πλέον, η πορεία του τις επόμενες ημέρες, θα δείξει εάν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί και πάλι να τον υπολογίζει για τα ματς των “πρασίνων”.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού αναφέρει:

“Ένα σημαντικό γεγονός ξεχώρισε στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης»: η επιστροφή του Χουάνκαρ! Μετά από 24 ημέρες αποχής λόγω του τραυματισμού του στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Χουάνκαρ επανήλθε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς αλλά και ο Ξενόπουλος λόγω ίωσης. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις