Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις για Μάγκνουσον – Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις για Μάγκνουσον – Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Μπερνάρ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει τον Μάγκνουσον να προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση της Τετάρτης, αφού είδε τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Την ίδια ώρα, το πρώτο μέρος της προπόνησης της Τετάρτης ακολούθησε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ, με τον Βραζιλιάνο να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς προκειμένου να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 11/9 στη Λεωφόρο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Μετά το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη. Στο πρόγραμμα της ομάδας ενσωματώθηκε ο Μάγκνουσον, ενώ το πρώτο μέρος ακολούθησε ο Μπερνάρ, προτού συνεχίσει με ατομικό. Ατομικό έκανε ο Σένκεφελντ, ενώ αποφόρτιση ακολούθησε ο Ρουμπέν. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και συνέχισαν με παιχνίδι με περιορισμούς σε μικρές εστίες.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις