Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωσε ο Ρόκα για Οπάζο (video)

Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωσε ο Ρόκα για Οπάζο (video)
ΦΩΤΟ youtube

Ο Όσκαρ Οπάζο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στα μετεγγραφικά ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Τσάβι Ρόκα, επιβεβαίωσε ότι είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζεται από τους “πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τον αντικαταστάτη του Γιόχανσον στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Οπάζο φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει από τη σχετική λίστα, με τον Ρόκα να μιλάει μάλιστα για αυτόν σε ΜΜΕ της Χιλής. Ο διεθνής Χιλιανός μπακ χαφ αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Κόλο Κόλο, αλλά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες.

Οι δηλώσεις του Ρόκα

«Ο Οπάζο είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε και ξέρουμε καλά τα δεδομένα για την περίπτωση του. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα κάτι δεδομένο για τους στόχους μας. Όπως κοιτάμε τον Οπάζο, κοιτάμε και άλλες περιπτώσεις παικτών που ταιριάζουν στο πρότζεκτ μας. Παρόλα αυτά, όπως σας λέω, αν υπάρχει κάτι για να κάνουμε γνωστό θα το κάνουμε στους ενδιαφερόμενους.

Γενικά σαν κλαμπ κοιτάμε όλες τις αγορές, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της Χιλής. Η Εθνική Χιλής έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια. Είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα, με ένα καλό μιξ από έμπειρους παίκτες και νέους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις