Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Κάτας, ντεμπούτο με Φενέρμπαχτσε

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Κάτας, ντεμπούτο με Φενέρμπαχτσε

Ο Κάτας είναι έτοιμος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, με τον Ισραηλινό τεχνικό να έρχεται σήμερα (14/1) στην Ελλάδα και να κάνει το ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής (15/1) με τη Φενέρμπαχτσε.

Μετά το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία ηττήθηκε από την Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League, ο Κάτας μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τη νέα σελίδα της καριέρας του.

«Νιώθω έτοιμος για την πρόκληση. Νομίζω πως το παρελθόν μου στο κλαμπ με βοήθησε για να πάρω αυτή την ευκαιρία. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά ίσως δεν θα είχε κάποια αντίστοιχη ευκαιρία στο μέλλον. Είναι μία μεγάλη πρόκληση», ανέφερε ο Ισραηλινός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θα προπονήσω την ομάδα στο ματς με την Φενέρμπαχτσε. Δεν είχα τον χρόνο να προετοιμάσω την ομάδα, επειδή είχα υποχρεώσεις με την Χάποελ, αλλά τώρα θα έχω χρόνο να μάθω όλα όσα χρειάζομαι».

Για το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με τα «παράθυρα» και τους αγώνες που συμπίπτουν με αυτούς της Euroleague, τόνισε: «Δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε αυτή την κατάσταση και να βρούμε μία λύση. Θα είμαι με την Εθνική Ισραήλ και θα βρω μία λύση».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις