Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ετοιμος για φανέλα βασικού ο Μόλινς

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην αυριανή ρεβάνς των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Γκιγέρμο Μολίνς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να του δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής για να τεστάρει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Το 4-0 του πρώτου αγώνα δίνει την ευκαιρία στον προπονητή του Παναθηναϊκού να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα κι εκτός του Μολίνς στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει μετά το εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα και ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λουκ Στιλ, καθώς μέσα στις επόμενες ώρες η σύζυγός του αναμένεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Την θέση του κάτω από τα δοκάρια θα καλύψει ο Στέφανος Κοτσόλης. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Χουλτ, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες και Μπεργκ, για να ξεκουραστούν, ενώ ο Τελάντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία οι Πίσπας, Μπουζούκης.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την αναμέτρηση στην αρκαδική πρωτεύουσα είναι οι: Κοτσόλης, Ο.Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Ευαγγέλου, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Π.Βλαχοδήμος, Εμποκού, Λέτο, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε