Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Ευκαιρία για ρεβάνς από τον Ομπράντοβιτς!

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Ευκαιρία για ρεβάνς από τον Ομπράντοβιτς!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά τη νέα βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ, ο Παναθηναϊκός καλέιται άμεσα να μαζέψει τα κομμάτια του και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο αποψινό (21:30) εντός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Ιδιαίτερο το παιχνίδι κόντρα στους Τούρκους για πολλούς λόγους.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να διατηρήσει απόρθητη την έδρα του στην Euroleague, με τη νίκη να είναι μονόδρομος κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ. Οι “πράσινοι” θα τεθούν αντιμέτωποι για ακόμα μία φορά με τον προπονητή που αγάπησε ο κόσμος του “τριφυλλιού” όσο κανέναν άλλον, δηλαδή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα προσπαθήσει να “λυγίσει” τους πρωταθλητές Ευρώπης στο “καυτό” ΟΑΚΑ, αλλά και να πάρει μία μίνι ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό με “σκούπα” (3-0) στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός (1-2 ρεκόρ) θα παρουσιαστεί πλήρης κόντρα στους Τούρκους (2-1 ρεκόρ), οι οποίοι θα αγωνιστούν σ’ ακόμα ένα παιχνίδι δίχως τον Μπόμπι Ντίξον. Το σύνολο του Ομπράντοβιτς έχει ξεκινήσει, πάντως, να βρίσκει τα πατήματα του και μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Μάλαγα, μετά δύο σερί νίκες κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο κι Εφές Αναντολού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις