Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε, Πασκουάλ: “Φέτος είναι διαφορετικά, θέλουμε τη νίκη”

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε, Πασκουάλ: “Φέτος είναι διαφορετικά, θέλουμε τη νίκη”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ (21:30) της Παρασκευής τη Φενέρμπαχτσε, για την 4η αγωνιστική της Euroleague κι επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. “Πρέπει να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθηση μας”, τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε αρχικά στο τι πήγε στραβά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

“Πρέπει να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως η Φενέρμπαχτσε. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, που το δίνουμε μπροστά στο κοινό μας. Είμαστε υπό κατασκευή, αλλά πρέπει να κάνουμε πράγματα παραπάνω για να κερδίσουμε. Δεν είμαστε καλοί στην άμυνα, δεν παίζουμε με τον σωστό τρόπο για διαφορετικούς λόγους. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αυτό το πρόβλημα προέκυψε λόγω των λαθών μας, αφού οι αντίπαλοι έβαλαν πολλά εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Χθες δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση κι από εκεί δημιουργήθηκε πρόβλημα στην άμυνα“, τόνισε αρχικά πρόσθεσε για το γεγόνος ότι οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που τους “σκούπισε” πέρσι στα πλέι οφ:

Είναι διαφορετική η φετινή χρονιά, δεν έχει σχέση με πέρσι. Είμαστε στην εκκίνηση της νέας σεζόν και θέλουμε τη νίκη. Είναι μια καλή ευκαιρία απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο“.

Ρίβερς: “Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας”

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ τόνισε: “Δεν βάλαμε τόση προσπάθεια όσο χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, όσο θέλαμε τουλάχιστον στην αναμέτρηση. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, ειδικά στο β’ μέρος. Το είδαμε τόσο με Μπαρτσελόνα όσο και με ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε το γήπεδό μας, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να πάμε καλά. Το ίδιο θέλουμε, όπως το κάναμε πέρσι. Να έχουμε ένα φρούριο εδώ και μετά να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στο εξωτερικό“.

Ζακ Όγκαστ: “Το ΟΑΚΑ βοηθάει πάντα”

Από την πλευρά του, ο νεαρός σέντερ υποστήριξε ότι “είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Είδαμε τα λάθη μας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να παλέψουμε για τη νίκη. Στη Ρωσία ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, δώσαμε στους αντιπάλους μας το δικαίωμα να βρουν ρυθμό. Το ΟΑΚΑ βοηθάει πάντα, μας ηρεμεί, μας δίνει ασφάλεια. Πρέπει όμως να πάμε στα εκτός έδρας παιχνίδια με μεγαλύτερη ετοιμότητα και επιθετικότητα. Προσωπικά δεν με φοβίζουν τα μεγάλα φώτα της EuroLeague, είναι κάτι που με συναρπάζει“.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις