Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ
Intime.gr

Οι πρεμιέρες του στη φετινή Euroleague και στη Basket League δεν πήγαν όπως θα ήθελε. Ο Παναθηναϊκός θέλει να… γιατρέψει της πληγές του, υποδεχόμενος τη Φενέρμπαχτσε (21:00, Newsit.gr, Novasports Prime).

Δύσκολη… αποστολή. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε, σε ματς για τη 2η αγωνιστική της Euroleague με σκοπό να κάνει την πρώτη του φετινή νίκη στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα. Ο Έλληνας κόουτς όμως περιμένει να δει βελτίωση των παικτών του σε άμυνα και επίθεση, αλλά και… πάθος στο παιχνίδι τους, κάτι που έλειπε στις ήττες από Μονακό και Άρη.

Ο Παναθηναϊκός νιώθει από το ξεκίνημα της σεζόν να… ζει υπό πίεση και θέλει κόντρα στην τουρκική ομάδα να δείξει πως μπορεί να μπει στο σωστό δρόμο, έχοντας και την στήριξη των οπαδών τους, που βρέθηκαν στην χθεσινή (06/10) προπόνηση για να “ντοπάρουν” ψυχολογικά την ομάδα τους.

Η Φενέρμπαχτσε θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με στόχο τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Euroleague. Στον πάγκο της βρίσκεται ένας γνώριμος των φιλάθλων του “τριφυλλιού”, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος κόουτς ξεκούρασε στον αγώνα πρωταθλήματος τους Νάντο Ντε Κολό, Γιαν Βέσελι, Μάρκο Γκούντουριτς και Ντανίλο Μπάρτελ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

Οι “πράσινοι” έχουν την… παράδοση με το μέρος τους, καθώς μετρούν 17 νίκες σε 32 ματς. Εντός έδρας, το “τριφύλλι” έχει 14 νίκες σε 17 αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα της ημέρας στη Euroleague

(20:00) Ζάλγκιρις – Ζενίτ (Novasports Start)

(21:00) Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (Novasports Prime)

(21:05) Μακάμπι – Ερυθρός Αστέρας (Novasports 5)

(21:30) Μπάγερν – Μπαρτσελόνα (Novasports 4)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις