Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε, Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Δεν συμφωνώ με κάποιες αποφάσεις»

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε, Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Δεν συμφωνώ με κάποιες αποφάσεις»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, μετά και από δύο αντιαθλητικά φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να εκφράζει τη διαφωνία του.

Ο προπονητής της Τουρκικής ομάδας είπε ότι θα πρέπει να δει το video για τις αποφάσεις των διαιτητών, οι οποίοι πάντως έλεγξαν οι ίδιοι και τα δύο σφυρίγματα στο video, χωρίς να αλλάξουν την απόφασή τους.

Ο Τζόρτζεβιτς δήλωσε αρχικά: “Πρέπει να δω στο βίντεο γιατί με κάποιες αποφάσεις δεν συμφωνώ. Είμαι πολλά χρόνια στη Euroleague και δεν συμφωνώ. Σε τέτοιο επίπεδο δεν γίνονται τέτοια λάθη. Οι παίκτες μου προσπάθησαν μέχρι τέλους, παρόλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήτρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του”.

Στη συνέχεια, ο Σέρβος είπε στη συνέντευξη Τύπου: “Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και θέλω να δω τι έγινε στο τέλος για να πω πως αισθάνομαι. Σε αυτό το επίπεδο κάποια πράγματα… Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Έχω πολλά συναισθήματα στο μυαλό μου, δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορείς να κάνεις λάθη απέναντι σε αθλητές. Πάντα θέλω το fair play και για τις δύο ομάδες, όμως έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να ζήσουμε με το αντιαθλητικό που δόθηκε στο φινάλε, έπρεπε να έχουμε τελειώσει το ματς διαφορετικά, έχουμε έμπειρους παίκτες, έπρεπε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις