Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Φόλενταμ 2-1: Θετικό δείγμα από τους πράσινους, ενόψει Σλάβια Πράγας

Παναθηναϊκός – Φόλενταμ 2-1: Θετικό δείγμα από τους πράσινους, ενόψει Σλάβια Πράγας
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε νικηφόρα τα φιλικά προετοιμασίας του μια εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας, επικρατώντας της Φόλενταμ με 2-1 στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός στη πρόβα τζενεράλε πριν την αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας για τον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League, άφησε θετικές εντυπώσεις μέσα στο γήπεδο επικρατώντας των Ολλανδών.

Οι Κουρμπέλης με πέναλτι και Καρλίτος σημείωσαν τα γκολ του Παναθηναϊκού, ισοφάρισε προσωρινά ο Ελ Καντιρί για την ολλανδική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με διάθεση τον αγώνα  και λίγο έλειψε να πάρει νωρίς κεφάλι στο σκορ στο 9ολεπτό, αλλά ο Καμπετσής ύστερα από εκπληκτική ενέργεια του Βαγιαννίδη δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Καμπετσής τι πέτυχε ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Βαγιαννίδης έδωσε προβάδισμα στους ”πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με τον ίδιο ζήλο να επιτεθεί και στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τον Καρλίτος και τον Καμπετσή στο 49′ και στο 56′ αντίστοιχα.

Η Φόλενταμ κατάφερε να ισοφαρίσει με εξαιρετικό τελείωμα του Ελ Καντίρι στο 58΄, κόντρα στη ροή του αγώνα στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε στην αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να πιέζει περισσότερο μετά την ισοφάριση και στο 76’ πήρε ξανά το προβάδισμα με καταπληκτικό,  σουτ του Καρλίτος έξω απ’ την περιοχή,  διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις