Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Φουλ ένταση από Ινσούα μέσα στον καύσωνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Εμάνουελ Ινσούα επέστρεψε σε φουλ ρυθμό στην προπόνηση που έκανε ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (15/05) στο Κορωπί, η οποία και διεξήχθη μέσα σε καύσωνα.

Η υψηλή ζέστη στην Αττική επηρέασε και τους παίκτες του Τριφυλλιού στο Κορωπί, όπου ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Δώνης είδε πάντως τον Ινσούα να προπονείται και πάλι με την ομάδα, όντας πια απόλυτα έτοιμος για τα πλέι οφ της Superleague.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ζέστη εξελίχθηκε σε καύσωνα σήμερα στο Κορωπί και αποδείχθηκε το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προπόνηση των τεσσάρων γκρουπ των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι εξασκήθηκαν σε ασκήσεις κατοχής μπάλας και τελειώματα χωρίς να υπάρχει καμία απουσία, αφού και ο Εμάνουελ Ινσούα επανήλθε σε φουλ ένταση.

Το Σάββατο το πρωί οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, το διοικητικό προσωπικό και οι εργαζόμενοι στο «Γ. Καλαφάτης» θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντικ Άντβοκαατ λύγισε πριν το Γερμανία - Κουρασάο - Είχε παραιτηθεί για να φροντίσει την κόρη του πριν το Μουντιάλ
Ο Ολλανδός προπονητής βρέθηκε σε τρίτο Μουντιάλ με διαφορετική ομάδα και έγραψε ιστορία στη διοργάνωση, μετά από μία δύσκολη περίοδο με οικογενειακά προβλήματα υγείας
Ο Άντβοκαατ