Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Φουλ για Γκριγκόνις, τέλος ο Μέικον

Παναθηναϊκός: Φουλ για Γκριγκόνις, τέλος ο Μέικον

Ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά για την απόκτηση βασικού παίκτη στη θέση “2”, μετά την αποχώρηση του Νεμάνια Νέντοβιτς. Στην κορυφή της πράσινης λίστας φιγουράρει ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αλλάξει σελίδα τη νέα σεζόν και να παρουσιαστεί και πάλι εξαιρετικά ανταγωνιστικός στην Euroleague. Οι πράσινοι κινούνται για παίκτες από το πάνω ράφι, έχοντας στο στόχαστρο τον Νικ Καλάθη για τη θέση “1” αλλά και τον Μάριους Γκριγκόνις για τη θέση “2”.

Ο 28χρονος Λιθουανός γκαρντ αποτελεί διακαή πόθο του Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά η υπόθεση του είναι δύσκολη. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα χρειαστεί υπομονή μέχρι να βρεθεί λύση και να έρθει ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό.

Ο Γκριγκόνις είχε 8,5 πόντους και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο στην Euroleague της σεζόν 2021-22.

https://www.youtube.com/watch?v=M6_8dAsfZas&feature=emb_title

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός, μετά τον Νέντοβιτς, αποχαιρέτησε και τον Νταρίλ Μέικον. Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους πράσινους μιας και δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον παίκτη να μην αργεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας.

Τη νέα σεζόν, ο Μέικον θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν, η οποία θα αγωνιστεί μόνο στη Ρωσία (σ.σ. όχι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις), λόγω της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις