Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Θα τους είχα κόψει το μπάσκετ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μέσω του λογαριασμού του στο instagram, o ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε ένα μήνυμα με… νόημα για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην ομάδα, με τους 4 “επαναστάτες”. Τα σχόλια των οπαδών δεν άργησαν να έρθουν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με το σχόλιο “Αυτοί που σε μισούν θα σε βλέπουν να περπατάς στο νερό και θα λένε πως το κάνεις επειδή δεν μπορείς να κολυμπήσεις”.

Κάτω από το ποστάρισμα του, όμως ήρθε και το σχόλιο ενός οπαδού που του έγραψε: “Σύνελθε Δημήτρη, ο ΠΑΟ είναι πάνω απ’ όλους και από εσένα. Ένωσε την ομάδα να πάρουμε νταμπλ και είναι οκ η χρονιά”.

Η απάντηση του κ. Γιαννακόπουλου ήταν άμεση, ξεκαθαρίζοντας πως υπολογίζει τη γνώμη του κόσμου και γι’ αυτό δεν προχώρησε σε διακοπή συμβολαίων με τους Φώτση, Σίγκλεντον, Τζέιμς και Γκάμπριελ

“Φίλε, δεν κατάλαβες από τις αποφάσεις που πήρα ότι βάζω τη γνώμη του κόσμου πάνω από τη δική μου;;; Εάν δεν σας υπολόγιζα θα τους είχα κόψει το μπάσκετ που δεν συμμορφώθηκαν με την απόφαση για το πούλμαν” έγραψε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε