Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η Αναντολού Εφές μπαίνει «σφήνα» με μεγάλη πρόταση για Κέντρικ Ναν

Παναθηναϊκός: Η Αναντολού Εφές μπαίνει «σφήνα» με μεγάλη πρόταση για Κέντρικ Ναν

Ο Κέντρικ Ναν πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό στην Euroleague, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σύμφωνα με το Sportanto, η Εφές Αναντολού, η οποία έχει δυνατό… πορτοφόλι, θέλει να φέρει τον Κέντρικ Ναν στην Τουρκία και ετοιμάζεται να του κάνει μεγάλη πρόταση.

Οι Τούρκοι φαίνεται ότι φτιάχνουν ισχυρή ομάδα για τη νέα σεζόν, έχοντας προσεγγίσει ήδη τον Τσάβι Πασκουάλ για τον πάγκο.

Ο Κέντρικ Ναν ήρθε στην Ευρώπη, έχοντας ως στόχο να βρει ρυθμό και να επιστρέψει άμεσα στο NBA. Ωστόσο, ο Αμερικανός γκαρντ είναι ενθουσιασμένος με το κλίμα στον Παναθηναϊκό και πλέον σκέφτεται να παραμείνει στην Ευρώπη.

Αν η νέα σεζόν τον βρει στη Γηραιά Ήπειρο, πολύ δύσκολα ο Κέντρικ Ναν δεν θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όπως όλα δείχνουν ο μοναδικός κίνδυνος για τους πράσινους είναι το NBA κι όχι κάποια άλλη ομάδα της Euroleague.

Οι πράσινοι διαθέτουν, άλλωστε, δυνατό πορτοφόλι, ικανό να καλύψουν τα “θέλω” του Κέντρικ Ναν, ο οποίος ούτως ή άλλως θέλει πολύ να παίζει για τον Παναθηναϊκό, όντας απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες που του προσφέρουν οι πράσινοι.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις