Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η γκρίνια προς τον Μπόλονι τρίτωσε (videos)

Παναθηναϊκός: Η γκρίνια προς τον Μπόλονι τρίτωσε (videos)
Intime.gr

Μπορεί ο Λάζλο Μπόλονι να βελτίωσε αισθητά την εικόνα του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που τον ανέλαβε, αλλά μέχρι στιγμής μετρά τρεις… αντιδραστικές συμπεριφορές από παίκτες του, τη στιγμή της αλλαγής τους.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στην έδρα του ΠΑΟΚ με σημαντικές απουσίες, διεκδίκησε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1. Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε τις επιλογές του με τις… λύσεις που είχε, αν και από πολλούς ακούει… γκρίνια για το γεγονός πως άφησε τον φορμαρισμένο Ζαγαρίτη στον πάγκο, για να ξεκινήσει στο ματς τον Χουανκάρ.

Την ίδια στιγμή, η ατάκα του Ρουμάνου τεχνικού για πρόβλημα συμπεριφοράς του Λούκα Βιγιαφάνιες (που αυτή τη φορά αγωνίστηκε στο χώρο του κέντρου, χωρίς να έχει ελεύθερο ρόλο), προκάλεσε μεγάλες εντυπώσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός έγινε αλλαγή στο 72′ του ματς της Τούμπας και έδειξε τον εκνευρισμό του για την απόφαση του Μπόλονι, τη στιγμή που έβγαινε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης του Παναθηναϊκού αντιδρά και δεν συμφωνεί με την απόφαση του Μπόλονι, να τον κάνει αλλαγή (σ.σ. δεν είναι σπάνια εικόνα στο ποδόσφαιρο, αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός δεν βρίσκεται και πολλούς μήνες στον «πράσινο « πάγκο).

Το πρώτο περιστατικό ήρθε από τον Φεντερίκο Μακέντα στην εντός έδρας ήττα (1-0) από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, ενώ το δεύτερο έγινε από τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις