Παρασκευή, 17 Μαΐ
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η προσφυγή κατά Κοντονή και η ανακαίνιση με Λάτση

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Στο Διοικητικό Εφετείο πήγε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για να ρίξει την τιμωρία που του επέβαλε ο Σταύρος Κοντονής, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας για την κατασκευαστική εταιρία που θα αναλάβει τα έργα ανάπλασης της Λεωφόρου…

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Live Sport”, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο κατά της τιμωρίας που του επέβαλε ο Σταύρος Κοντονής, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το “τριφύλλι” κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της υπουργικής απόφασης, η οποία και θα εκδικαστεί στις 10 Μαρτίου. Να θυμίσουμε πως οι “πράσινοι” τιμωρήθηκαν με επιβολή διοικητικού προστίμου 90.000 ευρώ και κλείσιμο των “Θυρών 13-14” μέχρι τις 17 Απριλίου.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό κάνουν και κινήσεις για την διαδικασία ανάπλασης της Λεωφόρου. Πρώτη επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου για την επιλογή της κατασκευαστικής εταιρείας που θα κάνει τις εργασίες ανακαίνισης είναι -σύμφωνα με τη Live Sport- η Lamda Development.

Πρόκειται για εταιρεία που ανήκει στον Σπύρο Λάτση και παρότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, είναι η επικρατέστερη για να αναλάβει το έργο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε