Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Η Χόφενχαϊμ θέλει 4 εκατομμύρια ευρώ για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς»

Παναθηναϊκός: «Η Χόφενχαϊμ θέλει 4 εκατομμύρια ευρώ για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ως δανεικό τον περασμένο Ιανουάριο την Χόφενχαϊμ, τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και θέλει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν, παρά τις υψηλές απαιτήσεις των Γερμανών.

Η ομάδα του διεθνούς Σέρβου μέσου φέρεται να αξιώνει το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ και έτσι οι “πράσινοι” αναζητούν εναλλακτικές, όπως ένας νέος δανεισμός του παίκτη και για τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός και Χόφενχαϊμ βρίσκονται πάντως ήδη σε διαπραγματεύσεις και σερβικό δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έδειξε πολύ καλό πρόσωπο  στον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε, ότι πήγε στην ελληνική ομάδα ως δανεικός από τη Χόφενχαϊμ.

Οι Έλληνες θα ήθελαν να κρατήσουν τον Μιγιάτ στις τάξεις τους και  την επόμενη σεζόν και έτσι ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς για την αγορά του συμβολαίου του Σέρβου ποδοσφαιριστή. Ο δανεισμός δεν ήταν με οψιόν αγοράς. Πλέον το τίμημα που ζητά η Χόφενχαϊμ είναι αρκετά υψηλό για τον Παναθηναϊκό.

Οι Γερμανοί κοστολογούν τον Γκασίνοβιτς στα 4.000.000 ευρώ, ποσό που δύσκολα θα μπορέσει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός. Μια άλλη επιλογή που εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι να ζητήσει ξανά δανεικό τον ποδοσφαιριστή, καλύπτωντας το μεγαλύτερο μέρος των αποδοχών του. Ο Γκατσίνοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Χόφενχαϊμ μέχρι το καλοκαίρι του 2024».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις