Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός και Γιάκομπσεν συνεχίζουν μαζί ακόμα μία χρονιά

Παναθηναϊκός και Γιάκομπσεν συνεχίζουν μαζί ακόμα μία χρονιά

Για πέμπτη σεζόν θα αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ο Άξελ Γιάκομπσεν, καθώς ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας με τον 38χρονο πασαδόρο για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Την περασμένη σεζόν οι «πράσινοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ, με τον Γιάκομπσεν να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης στη Volley League για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γιάκομπσεν δήλωσε για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό, νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ γιατί σας θεωρώ οικογένειά μου. Ήταν μια σπουδαία χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε ξανά την προσπάθειά μας για την επίτευξη ακόμα περισσότερων στόχων. Θέλω να ευχαριστήσω τους απίστευτους φιλάθλους μας για τη στήριξή τους! Θα σας δω σύντομα!».

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» για τον Γιάκομπσεν έχει ως εξής:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άξελ Γιάκομπσεν για τη σεζόν 2022-23 για την αντρική ομάδα βόλεϊ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και MVP της Volley League Άξελ Γιάκομπσεν θα συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα» και να αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους της ομάδας.

Πρόκειται έναν αθλητή που έχει χαρίσει πολλές στιγμές χαράς και υπερηφάνειας στο Σύλλογο ενώ η συνεισφορά του στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ τη φετινή χρονιά, ήταν σπουδαία».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις