Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς
Intime.gr

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκλεισαν… ραντεβού στον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στο βόλεϊ, μετά και τις νίκες που πέτυχαν κόντρα σε Μύλωνα και Φοίνικα Σύρου, αντίστοιχα.

O Παναθηναϊκός πήρε έστω και με δυσκολία τα δύο πρώτα σετ από τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και εξασφάλισε την πρόκριση στους τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς για 5η φορά στην ιστορία του θεσμού όπου θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο του μετά το 2020 και το 2022.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πήρε και τη νίκη με 3-2 σετ καθώς στο μεταξύ ο Μίλωνας κατάφερε να ισοφαρίσει.

Τρομερή μαχητικότητα στο τάραφλεξ από την ομάδα του Σάκη Ψάρρα, η οποία δεν παρέδωσε τα όπλα ούτε όταν η πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί μετά το 2-0 του Παναθηναϊκού.

Στον άλλο επαναληπτικό ημιτελικό, ο Ολυμπιακός πήρε αγχωτική πρόκριση μέσα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», επί του εκπληκτικού Φοίνικα Σύρου επικρατώντας με 3-0 σε και παίρνοντας και το “χρυσό” σετ με 16-14.

Η ομάδα του Πειραιά αναζητούσε την μεγάλη ανατροπή μετά το 3-1 της Σύρου και χρειαζόταν καθαρή νίκη, που θα οδηγούσε το ματς στο «χρυσό σετ». Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε και πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, εάν και στο “χρυσό” σετ βρέθηκε σε κάποια στιγμή και πίσω στο σκορ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις