Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Θα είμαι 100% με Πιτίνο στο Προολυμπιακό!”

Παναθηναϊκός – Καλάθης: “Θα είμαι 100% με Πιτίνο στο Προολυμπιακό!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Νικ Καλάθης απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων στο twitter και διαβεβαίωσε ότι θα δώσει το “παρών” στο Προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική Ελλάδας, η οποία θα έχει στον πάγκο τον Ρικ Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από αποκλεισμό σοκ στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά ο Νικ Καλάθης είχε προγραμματίσει συνομιλία με τον κόσμο στο twitter και δεν απέφυγε να απαντήσει σε όσα των ρώτησαν στο “#askNick”.

Ο Έλληνας γκαρντ του Τριφυλλιού μίλησε για τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική Ελλάδας, όπου τον περιμένει πλέον ο πρώην προπονητής του, Ρικ Πιτίνο για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Οι απαντήσεις του Νικ Καλάθη

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου: «Θα γίνεται όλο και καλύτερα, δουλεύει πολύ σκληρά».

Για το τι κάνει ξεχωριστή την ομάδα του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλες ομάδες, αλλά στον Παναθηναϊκό είμαστε πραγματική οικογένεια».

Για το αν θα προτιμούσε ένα μετάλλιο με την Εθνική ομάδα ή την Εuroleague με τον Παναθηναϊκό: «Και τα δύο θα ήταν καλά».

Για τον αγαπημένο συμπαίκτη για alley oop: «Ήταν πολύ διασκεδαστικό να δίνω πάσες στον Γκιστ. Μου αρέσουν και οι συμπαίκτες που έχω τώρα».

Για το τι σημαίνει η Ελλάδα για εκείνον: «Είμαι Έλληνας».

Για την ικανότητά του στην πάσα: «Από όταν ήμουν μικρό παιδί, ήμουν πάντα καλός πασέρ και μπορούσα να βλέπω πράγματα που άλλοι ίσως δεν μπορούν».

Για το αν προτιμά πόντους ή ασίστ: «Ασίστ, γιατί κάνουν χαρούμενους τους συμπαίκτες μου».

Για τις πιθανότητες να παίξει στο Προολυμπιακό τουρνουά με προπονητή τον Πιτίνο: «100%».

Για το πόσο πιστεύει ότι τον αγαπούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε κλίμακα μέχρι το 100: «150».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις