Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κανένας σπίτι του! Τους “μαντρώνει” στο ξενοδοχείο ο Στραματσόνι

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Πανιώνιο και οι παίκτες του “τριφυλλιού” θα υποστούν τις συνέπειες ακόμα μίας κακής εμφάνισης. Όλοι οι παίκτες του “τριφυλλιού” θα καταλύσουν σε ξενοδοχεία μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Κατόπιν κοινής απόφασης προπονητή και διοίκησης, όλοι οι ποδοσφαιριστές, ακόμα και οι τραυματίες, δεν θα πηγαίνουν στα σπίτια τους τα βράδια μέχρι την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, αλλά στα ξενοδοχεία όπου θα καταλύει η αποστολή!

Η αρχή γίνεται από απόψε Κυριακή, όπως και αύριο Δευτέρα οι “πράσινοι” θα μέινουν σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ Τρίτη και Τετάρτη θα διανυκτερεύσουν στο Ηράκλειο

Μεσοβδόμαδα, θυμίζουμε  (Τετάρτη, 30/11), υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Μετά την επιστροφή από την Κρήτη την Πέμπτη, θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί η παραμονή σε ξενοδοχείο μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως παρά το γεγόνος πως ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε ακόμα ένα παιχνίδι. η διοίκηση συνεχίζει να στηρίζει τον Στραματσόνι μέσω διαρροών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε