Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Καταγγέλλει την Μπρόντμπι! “Αποκαλούσαν τον Ιμπάρμπο «γ@@@@ο νέγρο»!”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Θα έχουμε μια… ωραία ατμόσφαιρα στο Μπρόντμπι – Παναθηναϊκός! Σε γραπτή καταγγελία στην UEFA προχωράει το “τριφύλλι”, στην οποία θα αναφέρεται ρατσιστική συμπεριφορά στον Ιμπάρμπο!

Το θέμα του Μάρκους Μπεργκ και τη ρατσιστική επίθεση που του χρεώνουν οι Δανοί έχει και συνέχεια, αλλά από πλευράς Παναθηναϊκού. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ανέφερε σε δήλωση του πως οι παίκτες της Μπρόντμπι κάτι έλεγαν στον Βίκτορ Ιμπάρμπο και πλέον φαίνεται πως θα υπάρξει επίσημη αντίδραση.

Οι “πράσινοι” θέλουν να… λάμψει η αλήθεια στην υπόθεση Μπεργκ καιο περνούν στην αντεπίθεση. Από το “τριφύλλι” έχουν ήδη ενημερώσει προφορικά την UEFA, ενώ σήμερα θα υπάρξει και έγγραφη καταγγελία σε βάρος των Δανών για την εν γένει συμπεριφορά τους.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός λέγεται πως θα καταγγείλει τους Δανούς για ρατσιστική συμπεριφορά κατά του Βίκτορ Ιμπάρμπο! Ο Κολομβιανός άσος, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”, δήλωνε έκπληκτος για τις καταγγελίες των ανθρώπων της Μπρόντμπι καθώς υποστήριζε πως στη διάρκεια του αγώνα παίκτες των αντιπάλων τον αποκαλούσαν “γ@#%@ο νέγρο”!

Έτσι, λοιπόν, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στην καταγγελία τους προς την UEFA θα επισημαίνουν το παραπάνω γεγονός, ενώ επίσης θα γίνεται λόγος για ψευδή δήλωση περί ρατσιστικής συμπεριφοράς από τον Μπεργκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε