Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κινδυνεύει με 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Παναθηναϊκός: Κινδυνεύει με 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία της έδρας του. Κατόπιν πειθαρχικής δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, οι πράσινοι είναι πιθανόν να τιμωρηθούν με ποινή 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στoν Παναθηναϊκό για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και δεν έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός παραπέμπεται με το άρθρο 15 παρ. 3ε, που αφορά ρίψη αντικειμένων οι οποίες θα μπορούσαν, αλλά δεν προκάλεσαν, σωματικές βλάβες, ούτε διέκοψαν προσωρινά τον αγώνα και προβλέπει πρόστιμο από 5.000 ευρώ έως 70.000 ευρώ.

Ακόμα η πράσινη ΠΑΕ παραπέμπεται με το άρθρο 15 παρ. 4β, που αφορά είσοδο οπαδών ή επεισόδια τα οποία συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, είτε με βιαιοπραγίες και προβλέπει ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από 50.000 ευρώ έως 250.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την παρακάτω ομάδα:

Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις