Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Κλεισμένος” ο Αλφάρο σε περίπτωση πρόκρισης

Παναθηναϊκός: “Κλεισμένος” ο Αλφάρο σε περίπτωση πρόκρισης

Ο Παναθηναϊκός περιμένει το ματς με την Σταντάρ Λιέγης και από το αποτέλεσμά του θα κριθούν οι μετεγγραφικές κινήσεις. Ο Αλεχάντρο Αλφάρο της Μαγιόρκα είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ελλάδα στην περίπτωση που οι “πράσινοι” προκριθούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η “diariodemallorca” αναφέρει ότι ο Αλεχάντρο Αλφάρο είναι “κλεισμένος” από τον Παναθηναϊκό αρκεί οι “πράσινοι” να καταφέρουν να προκριθούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν γίνει αυτό θα μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ και έτσι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο παίκτης επιβεβαίωσε στο Gazzetta τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό αλλά τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που θα ρυθμιστούν μετά το ματς με την Σταντάρ Λιέγης (σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος).

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει με την Μαγιόρκα και θα μείνει ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του είναι βαρύ για την ισπανική ομάδα (περίπου 1 εκ. ευρώ το χρόνο).

Ο παίκτης θα εισπράξει 200.000 ευρώ από την ισπανική ομάδα και αφού ρίξει στο μισό τις απαιτήσεις του θα μπορέσει να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Για τη δόξα και το… χρήμα! Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης (21.00)

Παναθηναϊκός: Ξαφνικό πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση

Αναστασίου: Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε!

“Πράσινες” αλλαγές! Λεωφόρος… δόξας για Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Αφιέρωμα της UEFA στον “ερυθρόλευκο” Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Η πρόκριση σημαίνει 5 εκ. ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε