Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κοντά και σε Νοκό – Μένει ο Μπεντίλ (video)

Παναθηναϊκός: Κοντά και σε Νοκό – Μένει ο Μπεντίλ (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Μάρκους Φόστερ, αλλά και να έχει “κλείσει” δύο ακόμη θέσεις ξένων για το ρόστερ της νέας σεζόν, με τον Μπεν Μπεντίλ να μένει στην ομάδα και τον Λάντρι Νοκό να αποτελεί την επόμενη μετεγγραφή.

Ο Νοκό προορίζεται για τη θέση του δεύτερου σέντερ δίπλα στον Γιώργο Παπαγιάννη και προέρχεται από μία πρώτη πολύ καλή σεζόν στη Euroleague με τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου, στην οποία και είχε 8,7 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, με 68,4% στις βολές, 60,5% στο δίποντο σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Παναθηναϊκός: Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Φόστερ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι τον έχει ξεχωρίσει λοιπόν και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 26χρονου αθλητικού ψηλού (2.08) από το Καμερούν, ο οποίος έχει περάσει και από Ιταλία και Τουρκία.

“Κρατάει” Μπεντίλ ο Βόβορας

Μια θέση στους ψηλούς θα διατηρήσει όμως και ο Μπεν Μπεντίλ, ο οποίος πήρε αρκετές ευκαιρίες την πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό και ξεπέρασε στην… ιεραρχία τον Γουάιλι στην πορεία της περασμένης σεζόν, από τον Πιτίνο.

Ο Γκανέζος φόργουορντ αγωνίστηκε αρκετά και στα δύο παιχνίδια με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο του Τριφυλλιού στη Euroleague και έτσι αναμένεται να έχει ενισχυμένο ρόλο με δεδομένη και τη μείωση του μπάτζετ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Νοκό εν δράσει

https://www.youtube.com/watch?v=No6UngsFGdk

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις