Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» ο Ζε

Παναθηναϊκός: «Κόπηκε» ο Ζε

Ο Παναθηναϊκός δεν θα ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση του Λαμκέλ Ζε. Η προβληματική συμπεριφορά του Καμερουνέζου εξτρέμ οδήγησε τους “πράσινους” στο να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Λαμκέλ Ζε απολογήθηκε για όσα έκανε τις τελευταίες ημέρες στην Αντβέρπ (πήγε στην προπόνηση της ομάδας με φανέλα της Άντερλεχτ, τσακώθηκε με τους σεκιούριτι του προπονητικού, ανέβαζε συνεχώς βίντεο ζητώντας μεταγραφή στον Παναθηναϊκό κ.α.).

Ο Καμερουνέζος ενημερώθηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται πλέον με την περίπτωση του, γι’ αυτό κι αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να τα βρει με τη βελγική ομάδα.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Ζε στο σάιτ της Αντβέρπ, τόνισε πως παραμένει στη διάθεση της ομάδας του, εφόσον τον θέλει ο νέος προπονητής της, Φρανκ Φερκότερεν.

«Θέλω να εξηγήσω κάποια πράγματα για όσα έγιναν. Απολογούμαι τόσο στο κλαμπ όσο και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι είναι φανταστικοί και πάντα ήταν στο πλευρό μου. Αντέδρασα έτσι, επειδή έχω πολλά στο μυαλό μου, όπως μία μεταγραφή. Δεν είναι εύκολο για μένα. Παραμένω στη διάθεση του κλαμπ. Αν ο νέος προπονητής με θέλει, θα είμαι εκεί. Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα στο γήπεδο».

Ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις εξτρέμ απ’ την αγορά του εξωτερικού, με τους Μπόλονι και Ντρεοσί να αναζητούν τον κατάλληλο παίκτη γι’ αυτή τη θέση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις