Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Κώστας Αντετοκούνμπο: «Σπουδαίος προπονητής ο Εργκίν Αταμάν, μεγάλη ψυχή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός – Κώστας Αντετοκούνμπο: «Σπουδαίος προπονητής ο Εργκίν Αταμάν, μεγάλη ψυχή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη χρονιά στη Euroleague με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει αρχίσει να αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το γεγονός στην εκπομπή της ΕΡΤ, «The Game» και αναφέρθηκε επίσης στον Αταμάν, αλλά και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

Για τον απολογισμό έως τώρα του Παναθηναϊκού: «Νομίζω είναι αρκετά θετικός ο απολογισμός καθώς είμαστε πρώτοι στην Basket League και 4οι στην Euroleague. Πρόκειται για μια καλή θέση από τη στιγμή που είναι καινούργια η ομάδα και σίγουρα θα μας δώσει ρυθμό για τη συνέχεια. Οι φίλαθλοι έρχονται στο γήπεδο, έχουν ενθουσιασμό και δίνουν και την ψυχή του. Και είμαι πολύ χαρούμενος για την ενέργεια που έχει φέτος το ΟΑΚΑ».

Για το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού: «Οφείλεται στην χημεία μας. Όσο πιο πολλά παιχνίδια, τόσο δενόμαστε ως ομάδα και γινόμαστε καλύτεροι. Και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ. Όσο πιο πολύ περνάει χρόνος, άλλο τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε.»

Για τον τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι μας, σίγουρα ωστόσο ο στόχος μας είναι να πάμε στα play-offs της Euroleague έως και το Final Four. Και στο ελληνικό πρωτάθλημα στόχος είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για τον Αταμάν: «Όλοι ξέρουν ότι είναι σπουδαίος προπονητής. Έχει κερδίσει δύο τρόπαια back to back της Euroleague. Έχει αλλάξει την κουλτούρα στην ομάδα και μας έχει βοηθήσει πολύ να μπούμε στον δρόμο της νίκης. Του πόσο καλό είναι να νικάς, να κερδίζεις συνέχεια και να γίνεσαι καλύτερος.»

Για το τι του αρέσει να κάνει στο παρκέ: «Λίγο απ’ όλα. Να παίζω άμυνα, να κάνω τάπες και καρφώματα».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Πρόεδρος. Μεγάλη ψυχή. Παθιασμένος».

Για το Προολυμπιακό τουρνουά: «Αν είναι όλα καλά και είμαι υγιής θα είμαι εκεί»,.

Για την Εθνική ομάδα: «Στόχος μας να είμαστε στο Παρίσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρέπει να είμαστε στους Ολυμπιακούς. Είναι ένας στόχος που έχουμε και τον σκεφτόμαστε. Είναι δύσκολο ωστόσο να επικεντρωθούμε τώρα από τη στιγμή που η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις