Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης και Βιγιαφάνιες “παλεύουν” να προλάβουν ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης και Βιγιαφάνιες “παλεύουν” να προλάβουν ΠΑΣ Γιάννινα
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Superleague, με τους Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μακέντα και Μαουρίσιο να κάνουν αποφόρτιση στο Κορωπί.

Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να μπουν αύριο (Τετάρτη 9/12) στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, αλλά το ίδιο δεν ισχύει και για τους δύο αρχηγούς του Τριφυλλιού. Αμφότεροι γλίτωσαν τα χειρότερα από τους τραυματισμούς τους, αλλά θα δοκιμάσουν ξανά στις προπονήσεις προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε και θα κριθεί η συμμετοχή τους στο ματς με τα Γιάννενα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Δευτέρας, με έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννενα στη Λεωφόρο. Οι Πράσινοι έκαναν αποθεραπεία, στη συνέχεια παιχνίδι τακτικής και στο τέλος όσοι έπαιξαν βασικοί με την ΑΕΚ έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι έπαιξαν στο μισό γήπεδο. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μακέντα, Μαουρίσιο. Θεραπεία έκανε ο Σαβιέρ, ατομικό ο Χατζηθεοδωρίδης και κλινήρης έμεινε ο Αγιούμπ λόγω γαστρεντερίτιδας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις