Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ξαφνικό θέμα με Βέλεθ – Η πρόταση της Αλ Φατέχ και η επιθυμία του Ισπανού

Παναθηναϊκός: Ξαφνικό θέμα με Βέλεθ – Η πρόταση της Αλ Φατέχ και η επιθυμία του Ισπανού

Πρόβλημα από το πουθενά καλείται να λύσει ο Παναθηναϊκός. Η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη επιθυμεί την απόκτηση του Φραν Βέλεθ, με τους Σαουδάραβες να προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο στον Ισπανό αμυντικό.

Συγκεκριμένα, η Αλ Φατέχ δίνει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 1 εκατ. ευρώ στον -εκ των αρχηγών του «τριφυλλιού»- Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του, το οποίο θα εξασφαλίσει οικονομικά τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και την οικογένεια του.

Μόνο που η Αλ Φατέχ δεν δίνει πολλά λεφτά στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο ο Βέλεθ δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει μόλις 200.000 ευρώ προς τους «πράσινους», με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη πρόταση να απορριφθεί ως «απαράδεκτη» κι «άνευ συζήτησης» απ’ τη διοίκηση του κλαμπ.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος, μάλιστα, να επιβραβεύσει τον Ισπανό αμυντικό με νέο συμβόλαιο έως το 2024 ή 2025, το οποίο θα περιλαμβάνει αποδοχές (σημαντικά) αναπροσαρμοσμένες προς τα πάνω, προκειμένου να αποκατασταθεί η «ανισορροπία» που υπήρχε με το συμβόλαιο του παρτενέρ του Βέλεθ στην «πράσινη» άμυνα, Μπαρτ Σένκεφελντ.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης, με τον Παναθηναϊκό να μην είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον παίκτη του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις