Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν τα νυχτοπερπατήματα! Έξαλλος ο Πασκουάλ, έρχονται τιμωρίες

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν τα νυχτοπερπατήματα! Έξαλλος ο Πασκουάλ, έρχονται τιμωρίες
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ορισμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι δεν έβαλαν μυαλό από την περασμένη σεζόν. Τέσσερις παίκτες του “τριφυλλιού” νυχτοπερπάτησαν κατά την παραμονή της “πράσινης” αποστολής στη Ρωσία για τα φιλικά με την Χίμκι και την Νταρουσάφακα, στο πλαίσιο του Γκομέλσκι Καπ. Έξαλλος ο Πασκουάλ, αναμένονται “βαριές” τιμωρίες.

Το περσινό πάθημα φαίνεται ότι δεν έγινε μάθημα σε ορισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνεχίζουν να αγνοούν επιδεικτικά τους κανόνες της ομάδας. Τέσσερις παίκτες του “τριφυλλιού” ξενύχτησαν τις παραμονές του αγώνα με την Νταρουσάφακα.

Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ και Κέι Σι Ρίβερς, οι οποίοι υπέπεσαν στο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα κι αναμένεται να τιμωρηθούν “σκληρά”. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ και οι τρεις Αμερικανοί ζήτησαν άδεια για να δειπνήσουν εκτός ξενοδοχείου, το βράδυ της Τετάρτης μετά το παιχνίδι με την Χίμκι. Βγήκαν έξω γύρω στις 21:00 κι επέστρεψαν στις 3 τα ξημερώματα, παρά το γεγονός ότι την επόμενη μέρα ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε την Νταρουσάφακα στις 17:00.

Έρχονται “καμπάνες”

Το νυχτοπερπάτημα των τεσσάρων παικτών δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και φυσικά από τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος είναι έξαλλος. Η τιμωρία αναμένεται να είναι βαριά για τους Καλάθη, Σίνγκλετον και Γκιστ, οι οποίοι είχαν δώσει δικαιώματα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο Κέι Σι Ρίβερς δεν είχε απασχολήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με την εξωγηπεδική του ζωή, γι’ αυτό και θα αντιμετωπιστεί πιθανότατα με σχετική επιείκεια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις