Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις με Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την επέκταση συμβολαίου

Παναθηναϊκός: Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις με Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την επέκταση συμβολαίου
Intime.gr

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επανέφερε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, τον οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του “τριφυλλιού” και σύντομα αναμένεται να βάλει.. υπογραφή, στην παραμονή του.

Ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει η εφετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο (21/5), οι κεντρικές αποφάσεις για την προετοιμασία της επόμενης μέρας στο “τριφύλλι” έχουν ήδη παρθεί, με πρώτη όλων την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που είναι πια προ των πυλών.

Ο Σέρβος τεχνικός, στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού, έφερε εις πέρας και τους τρεις στόχους που είχαν τεθεί από την ηγεσία της “πράσινης” ΠΑΕ. Την επιστροφή της ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης έπειτα από μία πολύ δύσκολη πενταετία, την διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας (πολύ κοντά σε τίτλο μετά από 8 χρόνια) και τη δημιουργία ανταγωνιστικού συνόλου που θα δείχνει ικανό για περισσότερα βήματα.

Η κεντρική απόφαση για την επέκταση της συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πάρθηκε μετά το μεγάλο “διπλό” επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο την περασμένη Τετάρτη (11/5) ή μετά τη μαθηματική εξασφάλιση της ευρώ-επιστροφής του Παναθηναϊκού στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (14/5) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άλλωστε, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε ζητήσει να μην “ανοίξει” το θέμα του νέου συμβολαίου του, εν μέσω της σειράς των play off. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όλα όσα είχε δείξει ο 59χρονος τεχνικός και η παραμονή του θεωρείται δεδομένη. Οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνουν σύντομα, πιθανότατα αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απ’ τη Δευτέρα (23/5), χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει και λίγο νωρίτερα.

Αυτό που μοιάζει πλέον ξεκάθαρο και δεδομένο είναι πως ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, πιθανότατα με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις