Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Ξέσπασμα” Αγγελίνα – “Ήρθε κάποιος και διέλυσε ότι είχαμε χτίσει”

Παναθηναϊκός: “Ξέσπασμα” Αγγελίνα – “Ήρθε κάποιος και διέλυσε ότι είχαμε χτίσει”

Με φανερή συγκίνηση αλλά και απογοήτευση, ο συνεργάτης του Γιώργου Δώνη στον παναθηναϊκό, Μάκης Αγγελίνας, αναφέρθηκε στο τέλος της πορείας του υπάρχοντος τεχνικού επιτελείου στον Παναθηναϊκό.

Ο Μάκης Αγγελίνας, που έχει αναλάβει να κάνει δηλώσεις για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιώργος Δώνης έχει ανακοινώσει πως δεν θα μιλήσει ξανά στα Μέσα ως το τέλος της σεζόν, μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει του τελευταίου ματς -κόντρα στον ΟΦΗ- που το υπάρχον τεχνικό επιτελείο θα βρίσκεται στον πάγκο.

Ο κ.Αγγελίνας επεσήμανε πως υπάρχει περηφάνεια για όσα επιτεύχθηκαν σε δύο χρόνια, αλλά ταυτόχρονα απογοήτευση καθώς δεν έχει γίνει κατανοητό γιατί αποφασίστηκε να διαλυθεί ότι χτίστηκε με τόσο κόπο.

“Για μας είναι δύσκολη στιγμή, ειδικά σήμερα που είναι μια από τις τελευταίες προπονήσεις. Είμαστε πολύ φορτισμένοι, γιατί δώσαμε πολλά πράγματα αυτά τα δύο χρόνια και ειδικά ο τρόπος που φεύγουμε από την ομάδα μας έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Είμαστε περήφανοι που δουλέψαμε γι’ αυτή την ομάδα και δώσαμε αυτά που δώσαμε, γιατί θεωρώ ότι δώσαμε πολλά πράγματα και θα περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική να κάνουμε αυτά που κάναμε τα δύο χρόνια.

Δεν βρίσκουμε άκρη και για ποιο λόγο. Έτσι ξαφνικά κάτι το οποίο χτίζεται, έρχεται, το κλωτσάει και το διαλύει τελείως. Μόνο ο ίδιος ξέρει τον λόγο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάκης Αγγελίνας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις