Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας με πολλά προνόμια

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας με πολλά προνόμια

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι από την Τρίτη 11 Ιουνίου τα εισιτήρια διαρκείας του Τριφυλλιού για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Πράσινοι παρουσίασαν την καμπάνια τους στα γραφεία της ΠΑΕ, παρουσία του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου με μότο: «Εδώ είναι το σπίτι μας! Μην χάσεις στιγμή» και επίκεντρο την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο. Οι Πράσινοι έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και προνόμια για όσους φίλους του Τριφυλλιού αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας.

Η φιλοσοφία της ΠΑΕ είναι η επιβράβευση των οπαδών για την στήριξη τους και έγινε προσπάθεια οι τιμές να είναι προσιτές. Μάλιστα σε σχέση με την τελευταία σεζόν όπου αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαϊδης», οι τιμές είναι μειωμένες μέχρι και 50%. Κάθε κάτοχος διαρκείας γίνεται αυτόματα μέλος και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ενώ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν και αρκετά προνόμια με σημαντικές εκπτώσεις ως 70% σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις, επιστροφή χρημάτων και προνομιακές τιμές στον τομέα της υγείας, σε καταναλωτικά αγαθά,στην εκπαίδευση και στη ψυχαγωγία.

Οι τιμές των διαρκείας

Οι φάσεις διάθεσης των διαρκείας

Α’ ΦΑΣΗ: έως και 31 Ιουλίου 2013

Στην Α’ φάση οι Κάρτες Διαρκείας διατίθενται στα μέλη της
Παναθηναϊκής Συμμαχίας που θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους ή θα
εγγραφούν τώρα.
Με την εγγραφή – ανανέωση στην Παναθηναϊκή Συμμαχία αποκτάτε προτεραιότητα στην αγορά Καρτών Διαρκείας, αντίστοιχη της κατηγορίας μέλους (ειδική
συμμετοχή) και της θύρας του γηπέδου.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής έχουν επίσης προτεραιότητα στην ονομαστική αξία της Κάρτας Διαρκείας.

Β’ ΦΑΣΗ: 1 Αυγούστου 2013

Από 1η Αυγούστου θα διατίθενται Κάρτες Διαρκείας, στις τιμές που αναγράφονται στον πίνακα (σελ. 3),
σε όλους τους φιλάθλους.
Για τους Συμμάχους και τους μετόχους θα ισχύει ότι και στην Α΄ φάση διάθεσης.

Σημεία διάθεσης

Ηλεκτρονικά στο pao.gr (ενότητα εισιτηρίων) και στο paomprosta.gr

Στη Λεωφόρο

Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 18:00
Σάββατο, 10:00 – 15:00
Κατάστημα Greenteam (Οδός Τσόχα).

Συνολικά θα κυκλοφορήσουν 12.000 διαρκείας, εκ των οποίων τα 6968 θα είναι συνδεσμιακά (120 ευρώ), 510 των 3000 ευρώ, 638 των 850 ευρώ, 1682 των 450 ευρώ, 1231 των 300 ευρώ και 1453 των 300 ευρώ + 100 ευρώ παιδικό. Παράλληλα θα υπάρξουν και οικογενειακές θύρες με ειδικές τιμές (300 ευρώ για τον γονέα και 100 ευρώ για το κάθε παιδί).

Το εισιτήριο θα είναι ηλεκτρονικό και οι Πράσινοι προσπαθούν να εφαρμόσουν κάτι που ισχύει και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Όταν κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δεν θα μπορεί να πάει στο γήπεδο, τότε θα ενημερώνει την ΠΑΕ και θα έχει την δυνατότητα να πουλήσει το εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα, με τα κέρδη να μοιράζονται με την ομάδα. Τα έσοδα που περιμένει η ΠΑΕ αν πουληθούν όλα τα διαρκείας θα φτάσουν τα 4.500.000 ευρώ.

Παράλληλα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας:

«Ξεκίνησε η Διάθεση Καρτών Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013/14
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα 11 Ιουνίου 2013, είναι στη διάθεση των φίλων της ομάδας οι νέες Κάρτες Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013/14.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ρίζες του, στο γήπεδο της Λεωφόρου, με νέα φιλοσοφία σε όλα τα επίπεδα, νέα δυναμική και την πίστη πως όλοι μαζί, ενωμένοι και κοντά στην Ομάδα μπορούμε να δημιουργήσουμε τον Παναθηναϊκό που αγαπάμε.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καλεί όλους τους φιλάθλους να γίνουμε μαζί μέρος της μεγάλης παναθηναϊκής προσπάθειας, να προμηθευτούμε εγκαίρως το ειδικό πακέτο Καρτών Διαρκείας 2013/14 με όλα τα προνόμια που αυτό προσφέρει και να λάβουμε τη δική μας θέση στο γήπεδο που γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και χειροκροτήσαμε τον Παναθηναϊκό».

Δείτε πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε