Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: “Προβληματική” νίκη για τους “πράσινους”!

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: “Προβληματική” νίκη για τους “πράσινους”!
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μεγάλα προβλήματα στη δημιουργία και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό της δεύτερης κατηγορίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ένα γκολ με πέναλτι για να πάρει τη νίκη με 1-0.

Ο Μακέντα πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, μετά από πέναλτι που “κέρδισε” ο αρχηγός του Τριφυλλιού , Δημήτρης Κουρμπέλης, στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε όμως με την εικόνα του σε όλο το ματς (μόλις δύο τελικές στην εστία), καθώς δεν βρήκε λύσεις επιθετικά ούτε από τον Αϊτόρ, που δεν αγωνίστηκε στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Λεβαδειακό.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Παναθηναϊκός (Ν. Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης (46’ Βέλεθ), Ζαγαρίτης (88’ Καραγιάννης), Κουρμπέλης (88’ Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ, Μπουζούκης (66’ Χατζηγιοβάνης), Αϊτόρ (67’ Σερπέζης), Καρλίτος, Σαβιέρ (46’ Μακέντα). 

Λεβαδειακός (Σ. Αντωνίου): Γκέκας, Βήχος (84’ Κυριαζής), Καραχάλιος (84’ Πούλος), Τσάπρας (84’ Γεράκιος), Λιάγκας (46’ Θεοχάρης), Κάκο (46’ Νέτο), Μεχία (76’ Καραμπάς), Κονέ (64’ Παναγιώτου), Νίλι (64’ Τσιώλης), Μυτίδης (55’ Τζιώρας), Συμελίδης (76’ Βαγγέλοβ). 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις